Αρχική Νέα Οιχαλία Ξεφάντωμα με αμείωτο κέφι στο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι

Ξεφάντωμα με αμείωτο κέφι στο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι

από Θωμάς Γκονής
Ξεφάντωμα με αμείωτο κέφι στο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι

Το συνδιοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου & 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Σε ρυθμούς ξέφρενους με το κέφι αμείωτο και με πολύ χορό κύλησε το μεγάλο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι το απόγευμα του Σαββάτου στην Οιχαλία.



Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου & του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας συνδιοργάνωσαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά μία μεγάλη εορταστική και άρτια εκδήλωση χαράς και ξεφαντώματος για όλα τα παιδιά στο Κοσμικό Κέντρο «Νοσταλγία».

 

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWSεκατοντάδες μικροί καρναβαλιστές με φανταχτερές αμφιέσεις και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη ακολούθησαν από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι και το τέλος ένα μοναδικό και κεφάτο σόου με αποκριάτικα τραγούδια, χορούς σάμπα και πολλά παιχνίδια που επιμελήθηκε, παρουσίασε και συμπαρέσυρε όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους γονείς τους, η αγαπημένη χοροδιδάσκαλος κ. Σοφία Μόρφου.

 

Από την εκδήλωση δεν έλειψε η λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα με τα έσοδα αυτής να καλύπτουν προσεχείς δράσεις των 2 δημοτικών σχολείων της Οιχαλίας ενώ στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν – παρουσία και του Αντιδημάρχου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελου Κοσμά- η ανακοίνωση για την διεξαγωγή αλλά και το κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους για συμμετοχή στο Καρναβάλι της Οιχαλίας που θα διεξαχθή την Καθαρά Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι!

 

Μία ανακοίνωση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό στην αίθουσα, για ένα ιστορικό εορταστικό γεγονός που ξαναζωντανεύει μετά από 9 χρόνια στην Οιχαλία.

 

Δείτε εικόνες από την χαρούμενη βραδιά όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS ...ΕΔΩ



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: