Αρχική Νέα Οιχαλία Με χορούς και τραγούδια αποχαιρέτησε την σχολική χρονιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

Με χορούς και τραγούδια αποχαιρέτησε την σχολική χρονιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

από Oichalia News
Photos: Dimitris Giannis
Photos: Dimitris Giannis

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης (13/6) στον αύλειο χώρο του σχολείου

Με ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό ταξίδι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/6) η σχολική χρονιά στο 1ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας.


Τόσο οι Μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι γονείς αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, απόλαυσαν ένα όμορφο γιορτινό απόγευμα... αυτό της "λήξης" των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2022-2023, που εκτέλεσαν άψογα οι μαθητές του σχολείου με την επιμέλεια και αγαστή συνεργασία  των δασκάλων τους!

Οι μαθητές  όλων των τάξεων είχαν το κάτι μοναδικό να "προσφέρουν" στο κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.  Όλα τα παιδιά του σχολείου με τα τραγούδια, τα θεατρικά και τους χορούς δημιούργησαν ένα γλυκό σκηνικό που άγγιξε όλους όσους βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Παρόντες στην εκδήλωση του σχολείου ο Διευθυντής της Α/θμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Φαρκαδόνας και Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Ευάγγελος Κοσμάς, ο επίτιμος Διευθυντής της Α/θμιας εκπαίδευσης κ. Μπουλούμπασης, γονείς και συγγενείς μαθητών του σχολείου.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε για το OichaliaNEWS ο Δημήτρης Γιάννης:



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: