Αρχική Νέα Οιχαλία Μία νότα αισιοδοξίας

Μία νότα αισιοδοξίας

από Oichalia News
Όμορφος στολισμός και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε οικία στην Οιχαλία
Όμορφος στολισμός και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε οικία στην Οιχαλία

Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν καθημερινά να προσθέσουν στολισμένα δενδράκια, φάτνες, τα φωτάκια και τους αστερίσκους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των οικιών τους,

Πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και στο Δήμο Φαρκαδόνας άρχισαν να φωτίζονται χαρούμενα οι πλατείες, τα πάρκα, οι δρόμοι και τα σπίτια των 18 διαμερισμάτων απ άκρη σ’ άκρη.


Είναι η μεγαλύτερη και η πιο γνωστή γιορτή σε ολόκληρο τον πλανήτη, μία γιορτή όπου η κάθε χώρα, η κάθε πόλη, το κάθε χωριό φοράει τα καλά του και γιορτάζει το  κλίμα των Χριστουγέννων διαφορετικά μεν ... αλλά παραμυθένια !


Στην Οιχαλία τα λαμπερά λαμπιόνια, οι γιρλάντες, τα στολισμένα δέντρα και οι Αη Βασίληδες έκαναν την εμφάνισή τους για να δώσουν ευχή και ελπίδα, αυτή που θα έρθει και θα καθαρίσει την «μαύρη» και «εγκλωβισμένη» περίοδο της αβέβαιης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας.


Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν καθημερινά να προσθέσουν στολισμένα δενδράκια, φάτνες, τα φωτάκια και τους αστερίσκους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των οικιών τους, με την ευχή το λαμπερό φως των Χριστουγέννων να επικρατήσει παντού και να φέρει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι το 2021: Μία χρονιά χωρίς Covid...


Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: