Αρχική Νέα Οιχαλία Όμορφες πινελιές στα σχολεία της Οιχαλίας

Όμορφες πινελιές στα σχολεία της Οιχαλίας

από Oichalia News
Νηπιαγωγείο Οιχαλίας
Νηπιαγωγείο Οιχαλίας

Ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί στο 1ο δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Οιχαλίας - Σε εξέλιξη ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός σε διαδρόμους και αίθουσες στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας παρά τις αντιξοότητες με τον κορονοϊό, είναι συνεχώς σε επικοινωνία και συνεργασία με την σχολική επιτροπή και την εκπαιδευτική κοινότητα, έτσι ώστε να λύνονται προβλήματα και να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.


Παρόλο που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του γενικού  lockdownσε όλη τη χώρα, τόσο ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής όσο και ο αποκλειστικά υπεύθυνος - ως πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών - αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Φαρκαδόνας κ.  Ευάγγελος Κοσμάς, συνεχίζουν να δίνουν λύσεις στα κτιριακά προβλήματα των σχολείων σε όλο το φάσμα του δήμου.


Όπως καταγράφει το OichaliaNEWS την περίοδο αυτή πραγματοποιούνται εργασίες στα σχολικά κτίρια της Οιχαλίας με ελαιοχρωματισμούς και βαφές σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους των σχολείων.



Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο καλλωπισμός στο 1ο δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο Οιχαλίας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός σε διαδρόμους και αίθουσες στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας.



Στο πλευρό του Αντιδημάρχου κ. Κοσμά βρίσκονται οι «επαγγελματίες» ελαιοχρωματιστές του δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι προσελήφθησαν με τα πεντάμηνα και παρουσιάζουν αν μη τι άλλο έργα πανέμορφα.


Δείτε τις εικόνες










ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: