Αρχική Νέα Οιχαλία Φύτεψαν λουλούδια και ομόρφυναν την αυλή τους στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Φύτεψαν λουλούδια και ομόρφυναν την αυλή τους στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

από Oichalia News
Φύτεψαν λουλούδια και ομόρφυναν την αυλή τους στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Οι μαθητές απόλαυσαν τη διαδικασία, έκαναν ερωτήσεις, έμαθαν πολλά σχετικά με τα φυτά και ανέλαβαν να τα προστατεύουν και να τα φροντίζουν καθημερινά

Στα πλαίσια του προγράμματος της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της αυλής του σχολείου μας που εκπονεί ομάδα εκπαιδευτικών αυτή τη χρονιά, αγοράσαμε μεγάλα παρτέρια και φυτέψαμε λουλούδια στην αυλή μας.


Οι γονείς μαθητών του σχολείου μας, κα Σκαρκάλη και  κα Βούλα Φιλιππίδη, Γεωπόνος και  ανθοπώλης αντίστοιχα, μας συμβούλεψαν, μας βοήθησαν να επιλέξουμε φυτά και μας έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα φυτέψουμε και να τα περιποιηθούμε στη συνέχεια, ώστε να δυναμώσουν, να μεγαλώσουν και να μας χαρίσουν ομορφιά.

Οι μαθητές μας απόλαυσαν τη διαδικασία, έκαναν ερωτήσεις, έμαθαν πολλά σχετικά με τα φυτά και ανέλαβαν να τα προστατεύουν και να τα φροντίζουν καθημερινά. Κυρίως ένιωσαν την ευθύνη τους απέναντι στη φύση που με τόση γενναιοδωρία ομορφαίνει τον χώρο μας και μας χαρίζει ευτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Γιαννίκη για το χώμα που μας έφερε, την κυρία Ευαγγελία Σκαρκάλη για τα άνθη που μας πρόσφερε, την κυρία Βούλα Φιλιππίδη για τις συμβουλές που μας έδωσε και την πολύτιμη βοήθειά της, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά των καλλωπιστικών φυτών.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: