Αρχική Νέα Οιχαλία Πιθανότητες για Καρναβάλι στην Οιχαλία

Πιθανότητες για Καρναβάλι στην Οιχαλία

από Θωμάς Γκονής
Πιθανότητες για Καρναβάλι στην Οιχαλία

Στήριξη από τον δήμο Φαρκαδόνας για Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα

Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα κινηθούν τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Φαρκαδόνας όπως αποφασίστηκε κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.




Σε όλα τα διαμερίσματα θα διεξαχθούν εκδηλώσεις την Καθαρή Δευτέρα με την διανομή των Σαρακοστιανών και της φασολάδας ενώ ως φαίνεται εκτός από το Καρναβάλι Φαρκαδόνας επιστρέφει και το Καρναβάλι της Οιχαλίας.

 

Όπως τονίστηκε ο δήμος Φαρκαδόνας θα στηρίξει την προσπάθεια διεξαγωγής του Καρναβαλιού στην Οιχαλία έπειτα από μία «άπνοια» 8 ετών,  με την τελευταία αποκριάτικη εκδήλωση και την παρέλαση αρμάτων να καταγράφεται το 2011.

 

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κοσμά έχουν γίνει ήδη επαφές για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Οιχαλίας  καθώς και κάτοικοι από την Οιχαλία και την Κρήνη. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να διεξαχθεί την Κυριακή της Αποκριάς Καρναβάλι στην Κρήνη και την Καθαρά Δευτέρα να πραγματοποιηθεί στην Οιχαλία με την συμμετοχή των Κρηνιωτών.

 

Το σίγουρο είναι ότι για να ευδοκιμήσουν αυτά χρειάζεται τρέξιμο μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: