Αρχική Νέα Οιχαλία ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ... H εκρηκτική ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΒΑΡΑ την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο JAZZ

ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ... H εκρηκτική ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΒΑΡΑ την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο JAZZ

από Θωμάς Γκονής
ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ... H εκρηκτική ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΒΑΡΑ την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο JAZZ

H εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Ελένη Τζαβάρα έρχεται για μια μοναδική βραδιά κεφιού στο Jazz στην Οιχαλία

Μια εκρηκτική νύχτα με πολύ χορό και τραγούδι σε μία βραδιά ύψιστης Ελληνικής και ακαταμάχητης «μπουζουκάτης» διασκέδασης θα ζήσουμε την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στην Οιχαλία.

Και που θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά στο πιο πολυσύχναστο και πιο must καφεποτείο της Οιχαλίας, το Jazz Bar Lounge Cafe.

Με έντονη εορταστική διάθεση το Jazz το βράδυ της Δευτέρας (25/4) θα βάλει τα καλά του και θα μετατραπεί σε «Κέντρο διασκέδασης» (!), καθώς On Stage θα βρεθεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ελένη Τζαβάρα που έρχεται στην Οιχαλία για τον «μεγάλο χαμό» - με ένα ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο γνωστές λαϊκές επιτυχίες που θα ξεσηκώσει όλους τους τυχερούς «γλεντζέδες» και μη που θα βρεθούν στον «χαμαιλέοντα» της διασκέδασης στην Οιχαλία.


Μαζί της θα βρίσκονται οι μουσικοί:


Φάνης Νικόπουλος | Τραγούδι, Κιθάρα

Λάζαρος Τίτος | Πλήκτρα

Δημήτρης Γκιάστας | Κρουστά

Δημήτρης Κάρλος | Μπουζούκι

Μάκης Κρανιώτης | Κλαρίνο


Κρατήσεις: 24330 31531


Λίγα λόγια για την Ελένη Τζαβάρα

Η Ελένη Τζαβάρα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την φωνή της, το ταλέντο της, την εκρηκτική σκηνική παρουσία με την ιδιαίτερη επαφή που έχει με τον κόσμο. Έχει δισκογραφικά στο παλμαρέ της τις επιτυχίες ‘’θα ξαπλώνεις με άλλη μα θα σκέφτεσαι εμένα’’, ‘’Η αντρική σου φύση’’, ‘’Σιγά τον έρωτα’’, ‘’Αυτό θες’’, ‘’ Σ' αγαπάω γιατί ‘’ κ.α.

Έχει συνεργαστεί με τους Πάνο Κιάμο, Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Μακρόπουλο, Νότη Σφακιανάκη, Θέμη Αδαμαντίδη, Λευτέρη Πανταζή, Χρήστο Μενιδιάτη, Ανδρέα Στάμο, Γιώργο Δασκουλίδη, Νίκο Απέργη, Σπύρο Σπυράκο κ.α


Δείτε τα βίντεο





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: