Αρχική Νέα Οιχαλία Τριήμερο μοναδικής διασκέδασης στο Jazz

Τριήμερο μοναδικής διασκέδασης στο Jazz

από Θωμάς Γκονής
Τριήμερο μοναδικής διασκέδασης στο Jazz

Τρία δυνατά Events θα διεξαχθούν Σάββατο, Κυριακή και Καθαρά δευτέρα στο Τζαζ καφέ της Οιχαλίας

Ένα δυνατό τριήμερο αποκριάτικου ξεφαντώματος και μοναδικής διασκέδασης θα περάσουμε της ημέρες των Απόκρεων στο Jazz καφέ στην Οιχαλία.


Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου η Γ' Λυκείου Οιχαλίας ανοίγει τον χορό των εκδηλώσεων με ένα ξεχωριστό πάρτι Μασκέ, με όμορφες και πολύχρωμες αμφιέσεις, ευχάριστη διάθεση και πολύ μα πολύ χορευτική μουσική.


Την Κυριακή 1 Μαρτίου ακολουθεί μία ζωντανή πολυποίκιλη ελληνική βραδιά όπου On Stage θα ενωθούν οι φωνές της Αλεξάνδρας Σεφαλίδη, του Σάκη Γκέκα και του Κωνσταντίνου Τσεκούρα Σταμούλη για να μας απογειώσουν με ελληνικές και μόνο επιτυχίες. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Αποστόλης Τυράκης με το μπουζούκι του, ο Γιάννης Μπάος (κλαρίνο), ο Ηλίας Κατέρης στα πλήκτρα και ο Παναγιώτης Πολύζος στα τύμπανα.


Την Καθαρά Δευτέρα (2/3) από τις 10 το πρωί θα στηθεί ένα μεγάλο NON STOP πάρτι με δυνατά ακούσματα και πολλές πολλές μουσικές επιτυχίες που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.
On Decks θα βρίσκονται οι χαρισματικοί Djs Costas & Chris.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: