Αρχική Νέα Οιχαλία Ζητείται ευαισθητοποίηση και άμεση παρέμβαση

Ζητείται ευαισθητοποίηση και άμεση παρέμβαση

από Θωμάς Γκονής
Ζητείται ευαισθητοποίηση και άμεση παρέμβαση

Σε άθλια κατάσταση η μοναδική παιδική χαρά της Οιχαλίας


Πληθαίνουν οι φωνές γονέων για την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει ο χώρος ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών στην Οιχαλία.



 

Η μοναδική παιδική χαρά της Οιχαλίας που έχει δημιουργηθεί προ οκταετίας επι δημαρχίας Οικονόμου και που βρίσκεται στην τοποθεσία της Αγίας Τριάδος δεν θυμίζει σε τίποτα έναν όμορφο και δημιουργικό παιδικό χώρο που δύναται να παίξει ξένοιαστα ένα παιδί.


Και να πως γίνει αυτό άλλωστε όταν οι εικόνες λειτουργούν ως αδιάψευστος μάρτυς δείχνοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει από το πέρασμα του χρόνου και των «βανδάλων».

 

Σημειώνεται ότι στα τέλη Αυγούστου ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Urban Innovations υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία 18 υπερσύγχρονων παιδικών χαρών σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.


Έκτοτε η τύχη των έργων και το χρονοδιάγραμμα εργασιών  δεν έχουν γίνει γνωστά, με πληροφορίες να αναφέρουν τον ερχόμενο Νοέμβρη,  την νέα δημοτική αρχή να της πιστώνεται μεν μία περίοδος προσαρμογής και χάριτος αλλά... όταν και ότι σχετίζεται με τα παιδιά οι φωνές θα πληθαίνουν-οπως και οι εικόνες.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: