Αρχική Νέα Πολιτική Αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνει καθημερινά ο Γιάννης Χάιδος

Αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνει καθημερινά ο Γιάννης Χάιδος

από Oichalia News
Αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνει καθημερινά ο Γιάννης Χάιδος

Την Τρίτη το πρωί ο Γιάννης Χάιδος επισκέφτηκε την έδρα της Π.Ε. Τρικάλων και το απόγευμα περιόδευσε στα χωριά Κρηνίτσα Ζηλευτή και Χρυσαυγή.

Αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνει καθημερινά ο Γιάννης Χάιδος, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο κόσμος” λέει “ζητάει δικαιοσύνη παντού και είναι έτοιμος για την πολιτική αλλαγή”.


Ο ίδιος, εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας επισκέφτηκε την Τρίτη την έδρα της Π.Ε. Τρικάλων και όπως λέει “η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη μιας και συνάντησα ανθρώπους που γίναμε φίλοι μέσα από όσα καταφέραμε στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, μα και από τις διαφωνίες που διατυπώναμε ως αντιπολίτευση , πάντοτε με γνώμονα το καλό της περιοχής μας… Σχεδόν τέσσερα χρόνια είχα μια αρμονική συνεργασία με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές των υπηρεσιών, κάθε φορά που χρειάστηκε να ενημερωθώ ή να λάβω περαιτέρω διευκρινήσεις για σημαντικά θέματα , λίγο πριν ψηφιστούν στις αρμόδιες επιτροπές…
Η τοπική αυτοδιοίκηση για μένα η αφετηρία που μου δίδαξε πολλά μα κυριότερα τη συνεργασία για το καλό του τόπου και των πολιτών”.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Χάιδος περιόδευσε στα χωριά Κρηνίτσα Ζηλευτή και Χρυσαυγή. Διαπίστωσε πλήρη απογοήτευση των αγροτών από το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει από τα αυξημένα κόστη παραγωγής σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων που προβλέπονται για τη φετινή παραγωγή, τους οδηγεί ξεκάθαρα στον αφανισμό. Στη Ζηλευτή το πρόγραμμα της τηλεπισκόπησης του 2015 περιέκοψε σημαντικά ποσά επιδοτήσεων αδίκως λόγω προβληματικής λήψης , αλλά και οι ενστάσεις που κατατέθηκαν απορρίφθηκαν χωρίς επιτόπια εξέταση του αιτήματος στο χωράφι. “Οι αγρότες δεν είναι αόρατοι για μας…” λέει ο Γιάννης Χάιδος “δεν κάναμε όσα θέλαμε μα σίγουρα είναι για μας προτεραιότητα, οι ίδιοι και οι ζωες τους. Στις 21 του Μάη δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιστρέψει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους γιατι το αξίζουν…”!!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: