Αρχική Νέα Πολιτική Γιάννης Χάιδος: Προτεραιότητα μας η κοινωνία ...

Γιάννης Χάιδος: Προτεραιότητα μας η κοινωνία ...

από Oichalia News
Γιάννης Χάιδος:  Προτεραιότητα μας η κοινωνία ...

Περιοδεια του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Π.Ε. Τρικάλων Γιάννη Χάιδου σε λαϊκή αγορά Τρικάλων, διεύθυνση 2/Βαθμιας εκπαίδευσης και ΚΕΔΑΣΥ

Στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων, εκεί που χτυπάει η καρδιά κάθε μικροπαραγωγού αλλά και κάθε πολίτη, περιόδευσε την Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Π.Ε. Τρικάλων Γιάννης Χάιδος όπου έδωσε την υπόσχεση πως "θα ξαναφέρουμε τη χαρά και ένα τίμιο μεροκάματο που θα επαρκεί να ζούνε με αξιοπρέπεια".


Την Τρίτη ο κ. Χάιδος επισκέφτηκε τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τη διεύθυνση του ΚΕΔΑΣΥ, εκεί που όπως δήλωσε Γίνεται αθόρυβα ένα εξαιρετικό έργο!
"Τους δώσαμε συγχαρητήρια, τους ευχαριστήσαμε για την προσφορά τους και υποσχεθήκαμε πως η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση, στις 22 του Μάη, θα βάλει ένα τέλος στο καθεστώς ομηρίας χιλιάδων αναπληρωτών, προχωρώντας σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού..." 





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: