Αρχική Νέα Πολιτική Λατρεία για τον Κώστα Σκρέκα στην Φαρκαδόνα – Αποθεώθηκε ο Υπουργός των έργων στην προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Τρίτης

Λατρεία για τον Κώστα Σκρέκα στην Φαρκαδόνα – Αποθεώθηκε ο Υπουργός των έργων στην προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Τρίτης

από Oichalia News
Λατρεία για τον Κώστα Σκρέκα στην Φαρκαδόνα – Αποθεώθηκε ο Υπουργός των έργων στην προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Τρίτης

Ο Τρικαλινός Υπουργός μίλησε και μαγνήτισε το πολυπληθές ακροατήριο το βράδυ της Τρίτης στη Φαρκαδόνα

Την πίστη και την εμπιστοσύνη στον Τρικαλινό Υπουργό και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα έδειξαν μαζικά οι πολίτες της Φαρκαδόνας και των περιχώρων κατά την προεκλογική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Φαρκαδόνα.


Ο κ. Σκρέκας για ακόμη μία φορά γνώρισε μοναδικές στιγμές λατρείας με ένα καθολικό standing ovation στο τέλος της ομιλίας του από τους «Φαρκαδόνιους», μιας και είναι ο άνθρωπος που μιλάει με ενέργειες και πράττει έργα για την Ελλάδα, τον Νομό Τρικάλων και το δήμο Φαρκαδόνας.

Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Κοκκινίδη και τον κόσμο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε σημειώνοντας ότι από εδώ τη Φαρκαδόνα εστάλη απόψε ένα ακόμη μήνυμα από τα πολλά για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαΐου για να συνεχίσει η χώρα σταθερά στην ανάπτυξη.

Ο κ. Σκρέκας στη συνέχεια ζήτησε εκ νέου την στήριξη για να δώσει με ενέργειες και δράσεις ξανά στον Νομό Τρικάλων, όπως έπραξε, με 80 έργα πνοής, ύψους 180 εκατ. ευρώ που υλοποιούνται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις πολυάριθμες αστικές αναπλάσεις, τα σημαντικά αρδευτικά έργα, το Φράγμα της Μεσοχώρας αλλά και τα πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη».

Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτόν, στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάνε το Νομό Τρικάλων ακόμη πιο ψηλά με νέα έργα τα οποία θα έρθουν να προστεθούν σ' όλα όσα έγιναν αυτά τα τέσσερα περίπου χρόνια, έργα που εγγυώνται ένα, καλύτερο μέλλον για τους πολίτες.

Ο κ. Σκρέκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι όπως πριν άλλα έλεγε και άλλα έπραξε όταν κυβέρνησε την χώρα, έτσι και τώρα με αυτά που λέει  παραπλανεί τους πολίτες με τον Τρικαλινό Υπουργό να θεωρεί βέβαιο ότι η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυβέρνηση θα έχει πισωγύρισμα.

Κλείνοντας ο κ. Σκρέκας δεσμεύτηκε στον κόσμο της περιοχής ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος την στήριξη του τόπου και της χώρας και ζήτησε απ’ όλους να δώσουν τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή και να μην πάει καμία ψήφος χαμένη την ερχόμενη Κυριακή.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία



Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: