Αρχική Νέα Πολιτική Κώστας Σκρέκας: «Η σταθερότητα με ΝΔ είναι μονόδρομος και προϋπόθεση προόδου»

Κώστας Σκρέκας: «Η σταθερότητα με ΝΔ είναι μονόδρομος και προϋπόθεση προόδου»

από Oichalia News
Κώστας Σκρέκας: «Η σταθερότητα με ΝΔ είναι μονόδρομος και προϋπόθεση προόδου»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται με αμείωτους ρυθμούς κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων

«Η σταθερότητα με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος και προϋπόθεση προόδου για τη χώρα», υπογράμμισε ο Κώστας Σκρέκας ο οποίος την Τρίτη συνέχισε τις περιοδείες του σε Πρίνος, Γοργογύρι, Πρόδρομο και Γενέσι.


Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται με αμείωτους ρυθμούς κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων, συναντώντας συμπολίτες του, με τους οποίους έχει ουσιαστικές συζητήσεις για το πραγματικό διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

Ο κ. Σκρέκας μίλησε και για τις πολιτικές μείωσης φόρων κατά τη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η κατάργηση του φόρου γονικών παροχών, ενώ επισήμανε ότι: «Τη νέα τετραετία, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν και πάλι, θα προχωρήσουμε σε νέες μειώσεις φόρων, καθώς οι πολιτικές μας αυτές τόνωσαν την ανάπτυξη και δημιούργησαν θέσεις εργασίας».

Ο Κώστας Σκρέκας, ζήτησε από τους συμπολίτες του να στηρίξουν αποφασιστικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απτά αποτελέσματα, για το σύνολο των πολιτών.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: