Αρχική Εκδηλώσεις Με "Του χωριού το κοινοβούλιο" άνοιξε η αυλαία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στην Οιχαλία

Με "Του χωριού το κοινοβούλιο" άνοιξε η αυλαία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στην Οιχαλία

από Oichalia News
Με "Του χωριού το κοινοβούλιο" άνοιξε η αυλαία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στην Οιχαλία

Σκόρπισαν άφθονο και αβίαστο γέλιο

Με την θεατρική παράσταση "Του χωριού το Κοινοβούλιο", μία κωμωδία με πλούσια στοιχεία πολιτικής σάτιρας και λαϊκής σοφίας, παραγωγής του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας την Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Οι Οιχαλιείς παρακολούθησαν μία κωμωδία πολύ επίκαιρη, με άριστο θεατρικό κείμενο, με πλούσια στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας και άφθονα ηθογραφικά, εξαίρετες ερμηνείες από ταλαντούχους και πεπειραμένους ηθοποιούς, ωραία και λιτά σκηνικά και κοστούμια και με εξαίσια μουσική και τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου. Σκορπησαν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες και αρέσε πολύ σε όλους τους θεατές, μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν την παράσταση.
Να σημειώσουμε ότι η παράσταση προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Καρδίτσα, Λαμία, Βόλο, κλπ.
Παρόντες ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τσιάντος, ο Πρόεδρος της "Πέλλινα" κ. Ρίζος, ο πρόεδρος του Δ.Κοινότητας Οιχαλίας κ. Σταμόπουλος και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες του Δήμου Φαρκαδόνας και της τοπικής κοινωνίας της Οιχαλίας.


Δείτε τις εικόνες :



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: