Αρχική Εκδηλώσεις Μάγεψαν ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Master Tempo χθες στο Ηρώδειο

Μάγεψαν ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Master Tempo χθες στο Ηρώδειο

από Oichalia News
Μάγεψαν ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Master Tempo χθες στο Ηρώδειο

Η Νύχτα με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους Master Tempo στο Ηρώδειο

Ο Γιώργος Τσαλίκης  μαζί με τους Master Tempo, το συγκρότημα απο τη Θεσσαλονίκη, ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά τους θαύμαστες τους με τα υπέροχα τραγούδια τους!


Master Tempo on Stage

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Master Tempo στις 1:30 π.μ. με το τραγούδι τους ''Υπάρχουνε Στιγμές" δημιουργώντας πανικό!!!!
Συνέχισαν με πολλές επιτυχίες και ντουέτα τους καθώς και ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην ελληνική μουσική! Το κέφι έφτασε στο κόκκινο όταν κάλεσαν 2 άτομα από το κοινό για να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί τους με δώρο 2 σέικερ για να πίουνε με την παρέα τους! Μια κίνηση κόντρα στην κρίση!


Η ώρα του Τσαλίκη

Μετά απο μία ώρα ξέφρενου χορού εμφανίστηκε στην πίστα ο Γιώργος Τσαλίκης! Απο την πρώτη κιόλας στιγμή όλο το μαγαζί σηκώθηκε όρθιο και δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει!! Ο Γιώργος Τσαλίκης φανερά ενθουσιώδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παρεβρέθηκε στο μαγαζί και είπε μάλιστα ότι είναι το ωραιότερο της Ελλάδας!!
Το κέφι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με χορό, τραγούδι, πολλά ποτά, χαρτοπετσέτες σε όλο το μαγαζί και τον κόσμο να περνάει μια απο τις ωραιότερες βραδιές του καλοκαιριού!Να σημειωθεί οτι το Ηρώδειο club ήταν κατάμεστο με πολλούς φοιτητές,ομογενείς απο το εξωτερικό καθώς και κόσμο από τις γύρω περιοχές!!

Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο Τσαλίκη κ Master Tempo για την εκπληκτική βραδιά!!!!!!



Μία προσφορά του Φώτο Studio " Βάσω"




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: