Αρχική Εκδηλώσεις Ανταμώνουν με την Παράδοση οι κάτοικοι της Κρήνης την ερχόμενη Παρασκευή

Ανταμώνουν με την Παράδοση οι κάτοικοι της Κρήνης την ερχόμενη Παρασκευή

από Oichalia News
Ανταμώνουν με την Παράδοση οι κάτοικοι της Κρήνης την ερχόμενη Παρασκευή

Το φετινό 11ο Αντάμωμα με την Παράδοση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Κρήνης με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Το καλοκαιρινό αντάμωμα των Κρηνιωτών, εκδήλωση που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια και έγινε ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός για την περιοχή, αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον από τους κατοίκους της κοινότητας, αλλά κι όλων εκείνων που έλκουν την καταγωγή τους και διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού.


Και πως άλλωστε, όταν μέσα από αυτή την εκδήλωση, οι διαμένοντες και οι έλκοντας την καταγωγή από την Κρήνη, έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταμώσουν, να διασκεδάσουν, προωθώντας και αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και την παράδοση.


Το φετινό 11ο Αντάμωμα με την Παράδοση αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Κρήνης με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Στην σημαντική αυτή διοργάνωση αναμένεται να συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήνης, Οιχαλίας, Πετρωτού και Φαρκαδόνας, παρουσιάζοντας χορούς από την Θεσσαλία κι άλλες περιοχές της χώρας.

Στην εκδήλωση μουσική συντροφιά θα κρατήσει η ορχήστρα η οποία θα αποτελείται από τους μουσικούς: Ηλία Τζερεμέ, κλαρίνο, Γιάννη Σούλτη, βιολί, Στ. Ευαγγελάκη, φωνή και Δέσποινα Καρά, φωνή.

Στο χώρο του ανταμώματος θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο έχει παραχωρηθεί από κατοίκους του χωριού στο Σύλλογο και περιλαμβάνει καθημερινές στιγμές από το παρελθόν των κατοίκων. Ταυτόχρονα στο χώρο θα υπάρχει και η πολιτιστική γωνιά, σημείο που θα αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους νεότερους να γνωρίσουν κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα