Αρχική Εκδηλώσεις Επιτυχής και με πολυκοσμία η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

Επιτυχής και με πολυκοσμία η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

από Oichalia News
Επιτυχής και με πολυκοσμία η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΦΡΟΔΙΤΗ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Οιχαλία η κοπή της πίτας και η χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΟΙΧΑΛΟΣ».

Η εκδήλωση διεξήχθη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντή, Αντιδημάρχων και μελών του Δ.Σ. Φαρκαδόνας, της Βουλευτού Τρικάλων κ. Μαρίνας Κοντοτόλη, αιρετών Τοπικών κοινοτήτων,  μέλη συλλόγων και σωματείων της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας π. Ευάγγελος  ευχόμενος Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στα μέλη του συλλόγου και τους παρευρισκομένους.

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΟΙΧΑΛΟΣ» κ. Γεώργιος Ιακωβής καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για την πολυάριθμη συμμετοχή του στην εκδήλωση κάνοντας λόγο για ιδιαίτερη τιμή που δίνει δύναμη αυτή η μαζική παρουσία απόψε (σ.σ. Σάββατο) αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει μεγάλη δύναμη και θάρρος να προχωρήσουμε στο έργο μας, διότι όπως όλοι γνωρίζετε ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος ο οποίος θα προσπαθήσει να αναπτύξει, να προβάλλει και να διασώσει τα ήθη και έθιμα του τόπου μας».

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αγναντής στον χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλους- ιδιαίτερα δε δημιουργική και παραγωγική σε δράσεις  προς το Πολιτιστικό Σύλλογο Οιχαλίας τονίζοντας ότι «ο Δήμος Φαρκαδόνας και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε και θα βρίσκόμαστε δίπλα σε όλους τους Συλλόγους ώστε να διατηρηθεί η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας».

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν επίσης τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Αικατερίνη Οικονόμου και Μαρία Κιάκου.

Ο χορός άνοιξε με τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών της Οιχαλίας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Βασίλη Γαλάνη για να πάρουν την σκυτάλη ο κόσμος και η διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Δείτε όσα κατέγραψε το OichaliaNEWS



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα