Αρχική Επιχειρηματικά «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΡΙΖΟΣ»… το νέο Οπωροπωλείο-Μανάβικο στην Οιχαλία

«ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΡΙΖΟΣ»… το νέο Οπωροπωλείο-Μανάβικο στην Οιχαλία

από Oichalia News
«ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΡΙΖΟΣ»… το νέο Οπωροπωλείο-Μανάβικο στην Οιχαλία

Το Οπωροπωλείο-Μανάβικο «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ» των αδελφών Ρίζου θα το βρείτε στην οδό Δημοκρατίας 25 στην Οιχαλία ενώ υπάρχει η δυνατότητα για Διανομη Κατ’ Οίκον

Ένα νέο κατάστημα απαραίτητο για τις διατροφικές μας συνήθειες και ανάγκες άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική οδό Δημοκρατίας στην Οιχαλία.



Πρόκειται για την «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΡΙΖΟΣ», ένα νέο οπωροπωλείο-μανάβικο και εγχείρημα δύο αδελφών, νέων και φιλόδοξων αγροτοπαραγωγών από την Οιχαλία, των Θανάση και Βασίλη Ρίζου, που ήρθαν με αρκετό μεράκι να κάνουν πράξη το όραμά τους φέρνοντας στο τραπέζι μας φρέσκα και εποχιακά φρούτα και λαχανικά καθώς και ποικίλα είδη ξηρών καρπών και λοιπών ειδών διατροφής.



Η τελετή των εγκαινίων του καταστήματος «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΡΙΖΟΣ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής παρουσία της οικογένειας, συγγενών και αρκετών φίλων.




Το Οπωροπωλείο-Μανάβικο «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ» θα το βρείτε στην οδό Δημοκρατίας 25 στην Οιχαλία ενώ υπάρχει η δυνατότητα Διανομής  Κατ’ Οίκον  με κλήση στα τηλέφωνα: 698 6968691, 698 9446440, 694 0600672.


To OichaliaNEWS εύχεται στους Θανάση και Βασίλη καλές δουλειές !!!




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: