Αρχική Γνώμες ... ΑΤΟΠΗΜΑ !

... ΑΤΟΠΗΜΑ !

από Oichalia News
... ΑΤΟΠΗΜΑ !

Μπορεί να αδιαφορούμε ή να μας ξεχάσατε βρε μάγκες, αλλά... Σας παρακολουθούμε !

Διαβάσαμε πριν λίγες ώρες στην έγκυρη ιστοσελίδα  Krinilive.grτο κάλεσμα που απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεωργίου προς τους συλλόγους της περιοχής του δήμου Φαρκαδόνας  που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2022.


Σύμφωνα με την  ανακοίνωση – κάλεσμα του αντιδημάρχου,  δίδεται  διορία ως την Κυριακή 23-10-2022 κατόπιν  επικοινωνίας με το Γραφείο Δημάρχου (κατά τις εργάσιμες ώρες) στο τηλέφωνο 2433 3 50032 ή με τον ίδιο (τον κ. Γεωργίου), να δηλώσουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν.

Και ρωτάμε τον κ. Γεωργίου:

Κ. αντιδήμαρχε Πολιτισμού του δήμου Φαρκαδόνας, γιατί η ανακοίνωση αυτή δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου; Γιατί δεν στάλθηκε στο σύνολο των ΜΜΕ του δήμου Φαρκαδόνας; 


Η δικιά μας ιστοσελίδα που από το 2012 νομότυπα & επίσημη μέχρι και σήμερα, που διοικείται εσείς το δήμο Φαρκαδόνας, γιατί να μην λαμβάνει  πλέον  (αυτό και άλλα πολλά) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;

Μήπως (λέμε τώρα),  πάψανε να υπάρχουν  άλλα μέσα ενημέρωσης,  για εσάς στην δημοτική αρχή του δήμου Φαρκαδόνας;

Μπορεί να αδιαφορούμε ή να μας ξεχάσατε βρε μάγκες, αλλά, το OichaliaNEWS υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει... να παρακολουθεί τα πεπραγμένα σας .

Οι μεγάλοι παίκτες (να το ξέρετε), βλέπουν όλο το γήπεδο...!!! 

Ετικέτες: οιχαλία



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: