Αρχική Γνώμες Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... !

Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... !

από Oichalia News
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... !

Προσωρινή μεταφορά του Κέντρου Κοινότητας στην Οιχαλία ανακοίνωσε ο δήμος Φαρκαδόνας και έχει γίνει σίριαλ

Η ανακοίνωση του δήμου Φαρκαδόνας κατά την οποία το Κέντρο Κοινότητας του δήμου μεταφέρθηκε την Πέμπτη στην Οιχαλία έχει γίνει σίριαλ !


Η κατάσταση Μπερδεγουέι που δημιουργήθηκε είναι πρωτόγνωρη και σε αυτό δεν φταίει κανείς παρά μόνο το μυαλό που κουβαλάμε...

Η ανακοίνωση του Δήμου Φαρκαδόνας λέει τα εξής:

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας, από Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μεταφέρεται προσωρινά στην Κοινότητα Οιχαλίας στην κεντρική Πλατεία, στο πρώην Δημαρχείο.

Σύμφωνα με την ανάλυση του επιρρήματος προσωρινά που αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου Φαρκαδόνας, καταλαβαίνουμε οι γήινοι ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή για λίγο καιρό το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Φαρκαδόνας - μεταφέρεται στην Οιχαλία προφανώς για κάποιο λόγο !

Έναν λόγο προφανώς που πολλοί δεν κατανοούν, όπως επίσης και την έκφραση λόγου στην ανακοίνωση που με την σκέψη τους υποστηρίζουν... την μεταφορά και την δια παντός διαμονή του Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας στην Οιχαλία.

Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... κλάφτα !

Αντε γεια που λέει και ο Τάκης




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: