Αρχική Γνώμες Τι έδειξε η «πρώτη» του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

Τι έδειξε η «πρώτη» του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

από Oichalia News
Τι έδειξε η «πρώτη» του Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην κοπή πίτας-χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού συλλόγου Οιχαλίας « Ο ΟΙΧΑΛΟΣ»

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η εκδήλωση κοπής πίτας - χοροεσπερίδας που πραγματοποίησε το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οιχαλίας « Ο ΟΙΧΑΛΟΣ» στην Οιχαλία.


Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μαζική και συμπαγής που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμη και των ποιο αισιόδοξων μελών του, δίδοντας σε όλα τα στελέχη που απαρτίζουν τον σύλλογο ένα αρκετά «δυνατό» μήνυμα !  

Ένα μήνυμα  «κολακευτικό» αλλά και ευθύνης, καθώς έδειξε πως από την ίδρυση του συλλόγου και μετέπειτα της εκλογής των μελών που απαρτίζουν το συμβούλιο, οι Οιχαλιείς αγκάλιασαν την παρουσία αυτών, την προσωπικότητα αλλά και τα οράματά τους !

Οι Οιχαλιείς έδειξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ότι στηρίζουν τους νέους ανθρώπους που με πολύ όρεξη και αγάπη στοχεύουν να διατηρήσουν την ιστορία, τα ήθη & έθιμα της παράδοσης μέσω πολυποίκιλων εκδηλώσεων, όπως τις κοινωνικές δράσεις προς τις ευάλωτες ομάδες και δη των συνανθρώπων μας,  αλλά και τις στοχευμένες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.


Αυτά λάβαμε, αυτά θέλουμε και αυτά προσμένουμε !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: