Αρχική Κους Κους Δύο «Μελωδικά» κορμιά... στην Σαντορίνη !

Δύο «Μελωδικά» κορμιά... στην Σαντορίνη !

από Oichalia News
Δύο «Μελωδικά» κορμιά... στην Σαντορίνη !

Δροσερές μέρες δεκαπενταύγουστου για δύο «μάγους» των Decks

Μέσα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων και σε ένα από  τα διασημότερα τουριστικά κέντρα του κόσμου βρίσκονται αυτές τις μέρες δύο από τους καλύτερους «αρτίστες» στην  νυχτερινή διασκέδαση  του δήμου Φαρκαδόνας.


Ο λόγος για τους Χρήστο Τσιατσιάβα από το Πετρωτό και τον Κώστα Βισβίκη από την Οιχαλία , δύο «μάγους» των Decks  που επέλεξαν δεκαπενταύγουστο παρεΐστικα να βρεθούν στην ειδυλλιακή Σαντορίνη για να απολαύσουν  το Ημεροβίγλι, την Οία, το ηλιοβασίλεμα, τον  γύρο  της Καλντέρας και την πραγματική διασκέδαση.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι στην Σαντορίνη η διασκέδαση ξεκινάει από την παραλία, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Lifestyle, με καλλίγραμμα κορμιά από όλο τον κόσμο με τα δροσιστικά ποτά ανα χείρας, να λικνίζονται στους ρυθμούς της δυνατής μουσικής …και ότι προκύψει!

Και όπως μαθαίνουμε οι αιθέριες υπάρξεις που τους περιβάλλουν νυχθημερόν με στόχο την πνευματική ανάπτυξη, κάνουν τις νύχτες τους εκεί να είναι πραγματικά «ηφαίστειο»!!!

Μορφάρες απλά.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: