Αρχική Κους Κους Τζούλης… Απλά !!!

Τζούλης… Απλά !!!

από Oichalia News
Τζούλης… Απλά !!!

Μία πανέμορφη οικογενειακή συνύπαρξη με τον ζεν πρεμιέ … των Γεωργανάδων!

Όποιος είναι ακόλουθός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον γνωρίζει πολύ καλά… και δεν εκπλήσσεται!


 Ο λόγος και για τον Vang Tzoulis Kazanova  όπως αυτοαποκαλείται στο facebook, κατά κόσμων Βαγγέλης Καρατζούλης.

Ο Βαγγέλης είναι γέννημα θρέμμα Γεωργαναδιώτης, υιός του πανμεγίστου  Αποστόλη Καρατζούλη και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Εκτός της επαγγελματικής δραστηριότητας που εξασκεί στον χώρο της υπόδησης,  ο Joulis είναι  λάτρης του ποδοσφαίρου  και  μανιώδης κυνηγός αλλά και υμνωδός  του γυναικείου φύλου (όπως μας δείχνει καθημερινά στο fb)!

Με μεγάλες παραστάσεις σε εξωτικά νησιά και σε αφρώδη κύματα παγκοσμίως, ο ζεν πρεμιέ των Γεωργανάδων ευτύχησε να συνυπάρξει πριν λίγα εικοσιτετράωρα στας Αθήνας με τον πατέρα του Αποστόλη, τον αγαπημένο του Σοφοκλή και της κόρης αυτού Χρυσοβαλάντω εκ Πετροπόρου, καθώς και με πλειάδα συγγενών και φίλων ερχόμενοι όλοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την χώρα της «αχώνευτης» Μέρκελ (φώτο).

Παρόλη την «ξινίλα» του για την γερμανίδα καγκελάριο,  ο Τζούλης «άπλωσε» από άκρη σε άκρη το Ελληνικό ταμπεραμέντο του δείχνοντας κυρίως στους Γερμανούς επισκέπτες ποιοι είμαστε ως Έλληνες !

Με «πανσπερμία» φρέσκων θαλασσινών, ποικιλίες κρεατικών, άφθονο ούζο, Ελληνική μουσική και απέραντο γαλάζιο τους έδειξε ποιοι πραγματικά είμαστε….

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΖΟΥΛΗΣ



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: