Αρχική Κους Κους Ο «ζεν πρεμιέ» το πήρε και… αποθεώθηκε !!!

Ο «ζεν πρεμιέ» το πήρε και… αποθεώθηκε !!!

από Oichalia News
Ο «ζεν πρεμιέ» το πήρε και… αποθεώθηκε !!!

Μεγάλες στιγμές για τον Χρήστο Γαρίτο κατά την τελετή ορκωμοσίας του

Απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι από χθες ο Χρήστος Γαρίτος.

Ο νεαρός Χρήστος αγαπητό παιδί στην Οιχαλία, παρέλαβε το πτυχίο του το μεσημέρι της Πέμπτης στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Αθανασίου Σφουγγάρη και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Ιωάννη Κουτεντάκη.

Από την ορκωμοσία φυσικά δεν έλειψαν οι φίλοι του οι οποίοι θέλησαν να δώσουν ένα πανηγυρικό τόνο για την κατάκτηση του πτυχίου και κυριολεκτικά τον αποθέωσαν !

Κατά την έξοδό του από το Πνευματικό Κέντρο τον περίμεναν με βεγγαλικά κρατώντας και ένα μεγάλο ευρηματικό πανό το οποίο έγραφε: «Ακόμη και αν οι γυμναστές κάνουν ουρά εσύ είσαι αυτός που θα κάνεις τη μεγάλη διαφορά. Συγχαρητήρια».

Ενδεικτική η φωτογραφία του OichaliaNEWS στην οποία διακρίνονται περήφανοι από αριστερά ο Φάνης Τζατζάκης, η Ειρήνη Ζιώγκου, ο Χρήστος Γαρίτος, η Έυα Ράκου, ο Γιάννης Παπαποστόλου, ο Δημήτρης Βισβίκης, η Εβελίνα Λακιάρα και ο Βασίλης Χασιώτης με το ένδοξο πανό ανα χείρας.

Αξίζετε !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: