Αρχική Κους Κους Επέστρεψε και γοητεύει… ο Ιωάννης Σβανάς !

Επέστρεψε και γοητεύει… ο Ιωάννης Σβανάς !

από Oichalia News
Επέστρεψε και γοητεύει… ο Ιωάννης Σβανάς !

Ο Ιωάννης Ζαφείρης Σβανάς επέστρεψε στην γενέτειρα, έβαλε κατσικάκι ντόπιο και πέρασε όμορφες στιγμές με φίλους

Ο Νεοχωρίτης Ιωάννης Ζαφείρης Σβανάς (εκ παλιαμάνας) είναι ιδιαίτερα γνωστός όχι μόνο στην Οιχαλία αλλά σχεδόν και σε κάθε γωνιά του δήμου Φαρκαδόνας.


Λάτρης του άσματος και της αντισφαίρισης διδάσκει αγνό προσωπείο μέσα από τις  καθημερινές σχεδόν διαδικτυακές του εξαιρετικές μεταμεσονύκτιες ερμηνείες του, αλλά,  και από τα μοναδικά σερβίς του κάθε Κυριακή στο γήπεδο τένις του αθλητικού συλλόγου  SuS Pivitsheide στο Detmold, μια από τις πέντε διοικητικές περιφέρειες του γερμανικού ομόσπονδου κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.



Ο Ιωάννης, μετά κόπων και βασάνων ελέω coronocrisis κατάφερε και έδωσε το παρών στην Οιχαλία για λίγες ημέρες, ώστε να πάρει τον αγαπημένο αέρα της γενέτειρας, να ανταμώσει μεσημέρι και βράδυ με φίλους  στα αγαπημένα του στέκια, και αφού γεμίσει μπαταρίες να πάρει την άγουσα για το  Detmold και το ρεστωράν Akropolis που διατηρεί εκεί.



Το βράδυ της Παρασκευής έστησε τραπέζι μεγάλο για τους φίλους στο Calma Cafe - Για του Αι Γιαννιού-  με κατσικάκι ντόπιο, εκλεκτό κρασί και ιστορίες περασμένων χρόνων με τα γεμάτα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.


Αφιέρωση στο "Ντερεμέ"


Ο Ιωάννης δεν μπόρεσε δίχως να πικάρει τον καλό του φίλο τον Ντερεμέ και στο κλου της βραδιάς ήταν και η προσωπική φωτοαφιέρωση στον καλό του φίλο Αποστόλη !



Εξαιρετικός !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: