Αρχική Κους Κους Ψήφο εμπιστοσύνης ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ο ΔΗΜΟΤΣΙΟΣ !

Ψήφο εμπιστοσύνης ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ο ΔΗΜΟΤΣΙΟΣ !

από Θωμάς Γκονής
Ψήφο εμπιστοσύνης ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...   ο ΔΗΜΟΤΣΙΟΣ  !

Το ξεκίνημα για πολλούς είναι η Οιχαλία και από εκεί γίνεται η αρχή

Ψήφο εμπιστοσύνης εξακολουθεί να λαμβάνει πολλάκις ο «λαοφιλής» Οικονομολόγος-Ασφαλιστής στο επάγγελμα, νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνος και Πρόεδρος της «Μπάρτσας» Γριζάνου κ. Δημήτρης Δημότσιος.


Ο κ. Δημότσιος , για πολλούς φίλους, υποστηρικτές και εκλογομάγειρες της περιοχής - είναι αυτός που αν πρότασσε «τα ήθη και τα στήθη του» εκλαμβάνοντας με θέρμη και με σύνεση τα πολλά θελκτικά μηνύματα  στις δύο τελευταίες  εκλογικές αναμετρήσεις - τα μηνύματα αυτά,  που τον παρότρυναν με τα μπούνια να ηγηθεί και να συγκρουστεί με  τους όποιους βασικούς ή και τους ετσιθελιτές  μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου της Φαρκαδόνος… Θα ήταν ο καταλληλότερος !

 

Και όταν ακόμη για πολλούς αν σε στηρίζει η Οιχαλία και  σε θέλει και από εκεί γίνεται η αρχή… οφείλεις να το λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπόψη !


Ο δημοτικός σύμβουλος  του δήμου Φαρκαδόνας και Πρόεδρος της «Μπάρτσας» Γριζάνου κ. Δημήτρης Δημότσιος βρέθηκε το σαββατοκύριακο με φίλους στην ταβέρνα «ο Σπυράνας»  στη Οιχαλία και πήρε για ακόμη μία φορά την ζέση και την καθολική στήριξη από ομογενείς και γηγενείς  εκ ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


Στην  φωτογραφία του OichaliaNEWS διακρίνονται από αριστερά ο Οιχαλιώτης προπονητής της Μπάρτσας Γριζάνου κ. Σπύρος Χριστοδούλου, ο Οιχαλιώτης ομογενής  πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Γιάννης Παπαχατζής, ο κ. Δημήτριος Δημότσιος, ο πασίγνωστος «SEXY BUTCHER» του δήμου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελος Χασιώτης, ο ομογενής εκ Οιχαλίας στέλεχος της εταιρίας  Mediterran Wine & Food GmbH κ. Σπυρίδων Γιαννίκης και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Σπυράνας» κ. Φώτιος Καρράς.


Την αβάντα μας !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: