Αρχική Κους Κους Στο στόχαστρο ο…Θυμιάρας !!!

Στο στόχαστρο ο…Θυμιάρας !!!

από Oichalia News
Στο στόχαστρο ο…Θυμιάρας !!!

Μοναδικές στιγμές στον αγώνα κυπέλλου Διγενής-Αγία Κυριακή

Ήταν που ήταν αδιάφορος εξ αρχής όπως και επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκειά του παιχνιδιού ο αγώνας κυπέλλου της Τρίτης ανάμεσα στον Διγενή με την Αγία Κυριακή με τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο να μην χάνει την ευκαιρία στρέφοντας το ενδιαφέρον του προς τον μοναδικό και πανμέγιστο Θυμιάρα.


Οι λιγοστοί φίλοι του Διγενή που βρέθηκαν στο γήπεδο της Οιχαλίας μόλις ο «μεγάλος» εθεάθη στον πάγκο της ομάδος, του έσυραν τα εξ αμάξης μιας και ο Ευθύμης από την αρχή της σεζόν γύρισε την πλάτη στην ομάδα και παρευρέθηκε επίσημα στους πάγκους της Μπάρτσας Γριζάνου, της Θύελλας Πετρωτού και των Μαύρων Αετών Κρήνης.

Σε μία ανύποπτη στιγμή όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το OichaliaNEWS και που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ήταν τέτοιο το μένος των φιλάθλων του Διγενή που επιστρατεύτηκε ακόμη και κλαδευτήρι με τον εκ Μονάχου φαν της ομάδος κ. Απόστολο Ζιώγκο να επιχειρεί πεντακάθαρα να μειώσει το μέγεθος του αριστερού αυτιού του Θυμιάρα.

Τελικά, αφού δόθηκαν πειστικές απαντήσεις από τον Θυμιάρα και αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν, το συμβάν με το κλαδευτήρι θεωρείται ως μη γενόμενο!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: