Αρχική Κους Κους Τα Παραμυθένια γενέθλια του George

Τα Παραμυθένια γενέθλια του George

από Oichalia News
Τα Παραμυθένια γενέθλια του George

Συγγενείς και καλοί φίλοι παραβρέθηκαν στο Ηρώδειο προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την ξεχωριστή ημέρα του χαριτωμένου μικρού καρδιοκατακτητή!

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε στις 14/08 ο μικρός George σε ένα πάρτυ έκπληξη που ετοίμασαν γι' αυτόν οι γονείς του Κων/νος Χριστοδούλου και Βίκυ Γρηγορίου.


Το ραντεβού δόθηκε νωρίς το απόγευμα στο Ηρώδειο Πισίνα - Club όπου συγγενείς και καλοί φίλοι παραβρέθηκαν προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την ξεχωριστή ημέρα του χαριτωμένου μικρού καρδιοκατακτητή!

Ο πανέμορφος χώρος του Ηρωδείου μεταμορφώθηκε σε ζούγκλα με πρωταγωνιστές τα animal prints, που βρίσκονταν παντού. Τα κεράκια σβήστηκαν σε ένα σκηνικό summer jungle safari με τον μικρό George να λάμπει από ευτυχία και να μοιράζει απλόχερα χαμόγελα καθώς έδειχνε να απολαμβάνει το μεγαλειώδες σκηνικό που είχε στηθεί προς τιμήν του.

Ο αρχηγός του Safari ψυχαγώγησε τα παιδιά με ομαδικά παιχνίδια, χορό και τραγούδια ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες στο safari Jeep που κατασκευάστηκε ειδικά γι' αυτά.

Το πάρτυ έκλεισε με τους μεγάλους να χαλαρώνουν στο ηλιοβασίλεμα και τα παιδιά να γεύονται τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ καθώς και τα δώρα έκπληξη που τους περίμεναν!

Το OichaliaNEWS εκφράζει τις θερμότερες ευχές στον George και στους γονείς του Κώστα Χριστοδούλου και Βίκυ Γρηγορίου.

Ετικέτες: ηρωδειο οιχαλια
Στο στόχαστρο ο…Θυμιάρας !!!
Προηγούμενο άρθρο
Στο στόχαστρο ο…Θυμιάρας !!!
Ο Μαέστρος !
Επόμενο άρθρο
Ο Μαέστρος !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: