Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Πάνω από 10 Τρικαλινοί στο μοιραίο τρένο

Πάνω από 10 Τρικαλινοί στο μοιραίο τρένο

από Oichalia News
Πάνω από 10 Τρικαλινοί  στο μοιραίο τρένο

Φόβοι και αγωνία υπάρχουν για τρία νεαρά κορίτσια, δύο δίδυμες αδερφές και μια πρώτη τους ξαδέρφη

Δεν έχει τελειωμό η τραγωδία που βιώνει η Θεσσαλία σήμερα με τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα να βρίσκονται δυστυχώς στην δραματική θέση να αγωνιούν για επιβάτες που επιβιβάστηκαν από την περιοχή με ανταπόκριση στον Παλαιοφάρσαλο στο τρένο Αθήνα- Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τους ίδιους τους επιβαίνοντες κάποιοι εκ των οποίων διασώθηκαν, από Τρίκαλα επιβιβάστηκαν περίπου 10 άτομα ενώ ήδη υπήρχαν επιβάτες από Καλαμπάκα. Ανάμεσά τους μητέρα με καρότσι και νέα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr φόβοι και αγωνία υπάρχουν για τρία νεαρά κορίτσια, δύο δίδυμες αδερφές και μια πρώτη τους ξαδέρφη, όμως η λίστα δεν τελειώνει εκεί δυστυχώς.

Να σημειωθεί ότι ήδη νοσηλεύεται ευτυχώς με ελαφρά τραύματα νεαρή κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, η οποία μαρτυρά τις δραματικές στιγμές που βίωσε μαζί με τους συνεπιβάτες της κατά τη σύγκρουση.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: