Αρχική Νέα Οιχαλία Έσο έτοιμοι!

Έσο έτοιμοι!

από Oichalia News
Έσο έτοιμοι!

Ο Λέανδρος θα κάνει την εμφάνισή του τις επόμενες ώρες στην χώρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολιτική Προστασία για τον ερχομό της κακοκαιρίας <<Λέανδρος>> που σύμφωνα με την ΕΜΥ από το μεσημέρι της Πέμπτης έρχεται με άγριες διαθέσεις στην χώρα μας. 


Σύμφωνα με την ΕΜΥ η  ψυχρή εισβολή θα συνοδευτεί από χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και θα προκαλέσει ψυχρό κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.


Ο «Λέανδρος» αναμένεται να φέρει χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της λοιπής ηπειρωτικής χώρας από το βράδυ της Πέμπτης. Παρά το γεγονός ότι μεταξύ των διαστημάτων χιονόπτωσης θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης του καιρού, το ισχυρό ψύχος, ιδιαίτερα τις νύχτες, αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα.


Ο Θυμιάρας πάντως έχοντας παίξει μπάλα σε βαρβάτους χονιάδες 1987, 2002 και 2017 (φώτο)- από κάτι τέτοια φλώρικα- δεν μασάει ! 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: