Αρχική Νέα Πολιτική Φώτης Καψάλης: Προχωράμε δυναμικά στις επόμενες μάχες και μετά τον αποκλεισμό του «Πράσινο και Μωβ» από τις εκλογές της 21ης Μάη

Φώτης Καψάλης: Προχωράμε δυναμικά στις επόμενες μάχες και μετά τον αποκλεισμό του «Πράσινο και Μωβ» από τις εκλογές της 21ης Μάη

από Oichalia News
Φώτης Καψάλης: Προχωράμε δυναμικά στις επόμενες μάχες και μετά τον αποκλεισμό του «Πράσινο και Μωβ» από τις εκλογές της 21ης Μάη

Λόγω τεχνικής παράλειψης της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ», κατά τη διαδικασία υποβολής του συνδυασμού των υποψηφιοτήτων, δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Με κεντρικό μότο «Προχωράμε δυναμικά στις επόμενες μάχες!» ο 31χρονος Οιχαλιώτης, Φώτης Καψάλης, ο οποίος αποτελούσε έναν από τους 249 υποψηφίους βουλευτές σ’ όλη τη χώρα με την συμμαχία «Πράσινο και Μωβ», που αποκλείστηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Άρειο Πάγο και δεν κατέρχεται πλέον στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, δείχνει με τη σειρά του, τις προθέσεις τόσο της συμμαχίας, όσο και του κόμματος «Βολτ Ελλάδας» που αποτελούσε μέλος του.


Για την ιστορία το Βολτ μετά την 11η Μαρτίου και τη διεξαγωγή του ιδρυτικού του συνεδρίου έθεσε ως προτεραιότητα την συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές στη χώρα μας.

Με πλήρες πρόγραμμα, με θέσεις, με στελέχη αφοσιωμένα και με διάθεση να αλλάξει την πολιτική.

Ωστόσο σήμερα, τόσο το κόμμα, όσο και 31χρονος συντοπίτης μας, πληροφορούν με λύπη τους πολίτες, ότι λόγω τεχνικής παράλειψης της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ», κατά τη διαδικασία υποβολής του συνδυασμού των υποψηφιοτήτων, δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Αναλαμβάνουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί ως κόμμα, μέλος της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ».

όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση για όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα και τους συνδυασμούς κομμάτων ήταν ξεκάθαρο ότι ο ψηφιακός τρόπος υποβολής των υποψηφιοτήτων δημιούργησε σειρά τεχνικών ή/και θεσμικών προκλήσεων, μέρος των οποίων αναγνώρισε και το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο περιορισμένος χρόνος εξοικείωσης των χρηστών με την πλατφόρμα, μόλις 48 ώρες, καθώς και η παντελής έλλειψη δικλείδων ασφαλείας σε περιπτώσεις σφαλμάτων ή παραλήψεων συνέβαλαν ώστε αρκετά κόμματα και συνδυασμοί να μείνουν εκτός εκλογών. Η παρουσία των προκλήσεων αυτών οδήγησε, μετά από παρότρυνση των έγκριτων νομικών συμβούλων της συμμαχίας, στην απόφαση να υποβάλλουν ένσταση, η οποία όμως απορρίφθηκε.

«Προ ημερών ξεκινήσαμε και στα Τρίκαλα ένα όμορφο αγώνα για να γνωριστούμε και να μεταφέρουμε τις θέσεις, τις προτάσεις και τις απόψεις της συμμαχίας «Πράσινων και Μωβ». Δυστυχώς αυτό το όμορφο ταξίδι, που από τις πρώτες στιγμές συνάντησε πολλούς υποστηρικτές, σταμάτησε ξαφνικά, μετά την απόφαση του αρμόδιου Τμήματος του Αρείου Πάγου, να μας αποκλείσει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, για τεχνικούς λόγους.

Το Πράσινο και Μωβ παραμένει ενεργό. Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά και θα βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Ως Βολτ, σας ευχαριστούμε όλους για τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε, πάντα με γνώμονα τις αξίες μας! Σύντομα, θα αποκτήσουμε ενεργό ρόλο στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της χώρας. Το Βολτ ήρθε για να μείνει. Προχωράμε δυναμικά στις επόμενες μάχες.», σημειώνει μεταξύ των άλλων ο Φώτης Καψάλης, μέλος της συμμαχίας.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: