Αρχική Νέα Πολιτική Φώτης Καψάλης: Συναντήσεις με κατοίκους και ανθρώπους της αγοράς για την καταγραφή των προβλημάτων

Φώτης Καψάλης: Συναντήσεις με κατοίκους και ανθρώπους της αγοράς για την καταγραφή των προβλημάτων

από Oichalia News
Φώτης Καψάλης: Συναντήσεις με κατοίκους και ανθρώπους της αγοράς για την καταγραφή των προβλημάτων

Γεμάτο σε επισκέψεις το πρόγραμμα του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων το Σαββατοκύριακο

Γεμάτο σε επισκέψεις υπήρξε το πρόγραμμα του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του Βολτ Ελλάδας, μέσω της Συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», Φώτη Καψάλη.


Το πρόγραμμα της περιοδείας του άνοιξε με επισκέψεις αρχικά στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, και συνεχίστηκε σε καταστήματα της κωμόπολης, με τον υποψήφιο βουλευτή του «Πράσινο και Μωβ» να συζητά και να καταγράφει τα προβλήματα που βιώνουν επαγγελματίες και πολίτες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος βουλευτής συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο Γριζάνο από την οικογένεια του τοπικού επιχειρηματία, Κ. Κοκκινίδη, για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Βαρθολομαίου.

Λίγο μετά ο Φώτης Καψάλης, είχε συναντήσεις με τους προέδρου του Αχλαδοχωρίου και του Γριζάνου, κ.κ. Βασίλη Κουτσοδήμο και Ευανθία Κακαδιάρη, όπου ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν τα χωριά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ίδιος μετέφερε τις απόψεις και θέσεις του κόμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση, αναφέροντας ότι αυτή αποτελεί την φωνή των πολιτών ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο συμμετοχής, πρωτοβουλιών και δράσεων των τοπικών κοινωνιών.   

Λίγο μετά τις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες των δυο κοινοτήτων και να δεχτεί τις ευχές τους για τον αγώνα που έχει μπροστά του ως τις εθνικές εκλογές.

Την Κυριακή, ο ίδιος περιόδευσε στην Οιχαλία σε καταστήματα της περιοχής σε μια πιο χαλαρή κουβέντα, με φίλους και συγχωριανούς του, μιας και ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από την εν λόγω κοινότητα.

Το πρωί της Δευτέρας ο κύκλος των περιοδειών του άνοιξε με επισκέψεις σε επιχειρήσεις του Δήμου, για να ενημερωθεί για το έργο που παράγουν καθώς και με τα προβλήματα που έρχονται αντιμέτωπες.

Όπως σημείωσε και ο ίδιος οι επιχειρήσεις αποτελούν πυλώνα της οικονομίας μας, δηλώντας υπέρμαχος της υποστήριξης.

Η οικονομία πρέπει να γίνει κινητήριος μοχλός της προόδου της κοινωνίας και να επιτρέπει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο για όλους. Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να προβάλουμε την καινοτομία, την εκπαίδευση, την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη διευκόλυνση της σύστασης/λύσης επιχειρήσεων», ανέφερε μεταξύ των άλλων. 

Κατά την διάρκεια των περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής συμμετείχε και τίμησε με την παρουσία του, την ετήσια, σχολική εκδήλωση, του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας. 




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: