Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Βασιλική Λόη: Μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ για το μέλλον… των παιδιών μας!

Βασιλική Λόη: Μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ για το μέλλον… των παιδιών μας!

από Oichalia News
Βασιλική Λόη: Μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ για το μέλλον… των παιδιών μας!

Η Βίκυ Λόη κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή και δηλώνει παρούσα για μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον δήμο Φαρκαδόνας

Την δική της σφραγίδα στην ανανεωμένη ΝΕΑ ΠΝΟΗ του δήμου Φαρκαδόνας επιθυμεί να προσθέσει μία αρκετά ενεργή και δραστήρια γυναίκα από την Οιχαλία που κατέρχεται υποψήφια με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ.  Σπύρο Αγναντή και εκ νέου διεκδικητή για την 2η σερί θητεία στη δημαρχιακή έδρα της Φαρκαδόνας.


Πρόκειται για την Βίκυ Λόη, ένα παιδί μεταναστών της Νυρεμβέργης που αν και μεγάλωσε στην μεγαλούπολη της Γερμανίας επέστρεψε πίσω στην πατρίδα,  δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις με τα παιδιά του εξωτερικού  και ως αριστεύων εισήχθη στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο τμήμα της χημείας όπου έλαβε το πτυχίο της.

Στη συνέχεια γνώρισε τον άνδρα της ζωής της  παντρεύτηκε και απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά, προσφέροντας παράλληλα τις υπηρεσίες της για αρκετά έτη στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Α' δημοτικού σχολείου Οιχαλίας και τελευταία ως ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου πολιτιστικού συλλόγου Οιχαλίας « Ο Οίχαλος».

Ως μητέρα, με αγάπη και αφοσίωση για τα παιδιά που πρέπει να έχουν ένα μέλλον καλύτερο, άδραξε την ευκαιρία και κατέρχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη με στόχο να προσφέρει πολλά για το μέλλον… των παιδιών μας!  .

Ένα ακόμη πολύτιμο «εργαλείο» στο συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή, που με «στοχευμένες» επιλογές υποψηφίων, βάζει πλώρη για την 2η θητεία  στο δημαρχιακό θώκο του δήμου Φαρκαδόνας.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα