Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Μηνύματα ΝΙΚΗΣ για τον δήμαρχο ΣΠΥΡΟ ΑΓΝΑΝΤΗ και τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Μηνύματα ΝΙΚΗΣ για τον δήμαρχο ΣΠΥΡΟ ΑΓΝΑΝΤΗ και τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ

από Oichalia News
Μηνύματα ΝΙΚΗΣ για τον δήμαρχο ΣΠΥΡΟ ΑΓΝΑΝΤΗ και τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Οι κάτοικοι του Κλοκοτού και των Ταξιαρχών έστειλαν ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα στο δήμο Φαρκαδόνας

Ηχηρό μήνυμα ΝΙΚΗΣ έδωσαν Κλοκοτός και Ταξιάρχες στο Δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή κατά την επίσκεψη του ιδίου και του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα δύο δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Φαρκαδόνας.


Μπορεί ο δήμαρχος Φαρκαδόνας να πορεύεται προς τις εκλογές πιστός στην απόφασή του να μην πραγματοποιεί προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες σεβόμενος την δυσμενή κατάσταση που έχει περιέλθει ο δήμος Φαρκαδόνας μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, το απόγευμα της Τρίτης όμως και όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS, οι κάτοικοι Κλοκοτού και Ταξιαρχών έδωσαν μαζικά έναν τόνο προεκλογικής συγκέντρωσης για να ακούσουν έστω και για λίγα λεπτά όσα είχε να πει ένας πραγματικά δυναμικός, ακέραιος και ειλικρινής άνθρωπος…!

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας σε μία ακόμη επαφή με τους κατοίκους του δήμου δεν μάσησε τα λόγια του.

Μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, την πανδημία με τον covid-19, τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021 και τώρα (πριν είκοσι μέρες) τις μεγάλες πλημμύρες στο δήμο Φαρκαδόνας με εκατοντάδες νοικοκυριά, επιχειρήσεις, σταυλικές εγκαταστάσεις, αγροκτήματα και τους κόπους μιας ζωής να διαλύονται εν μια νυκτί  από μία πρωτοφανής θεομηνία.

Αναφέρθηκε σε όλα, στις ενέργειες του δήμου και στις προτάσεις που κατέθεσε και περιμένει την απάντηση από την κυβέρνηση για να γίνουν πράξη τα αυτονόητα προς τους πληγέντες:

  • Να μπουν εταιρίες κατασκευών και να προχωρήσουν σε άμεση αναστήλωση των οικιών των πληγέντων
  • Να αποσταλούν σπίτια-κοντέινερ για τους πληγέντες σε χώρους ασφαλής που θα έχει οριοθετήσει το τοπικό συμβούλιο κάθε πληγείσας περιοχής.

Ο Σπύρος Αγναντής ήταν ξεκάθαρος. Μίλησε με ειλικρίνεια για το χθες, το σήμερα και όσα θα γίνουν την επόμενη μέρα.

Μίλησε για το αύριο και για ένα ελπιδοφόρο μέλλον… Μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ που θα φέρουν όλα τα στελέχη του συνδυασμού για το δήμο Φαρκαδόνας.

 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: