Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Μία πολύτεκνη μητέρα με ΝΕΑ ΠΝΟΗ βάζει «ΠΛΑΤΗ» για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας

Μία πολύτεκνη μητέρα με ΝΕΑ ΠΝΟΗ βάζει «ΠΛΑΤΗ» για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας

από Oichalia News
Μία πολύτεκνη μητέρα με ΝΕΑ ΠΝΟΗ βάζει «ΠΛΑΤΗ» για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας

Η Αικατερίνη Θεοδώρου-Τσέλιου κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Σπύρου Αγναντή

Με αίσθημα υπευθυνότητας αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Σπύρου Αγναντή. Απόφαση την οποία πήρα μετά από πολύ σκέψη και πιστεύοντας ότι με τον δήμαρχο μας Σπύρο Αγναντή μπορούμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά.


Ονομάζομαι Αικατερίνη Θεοδώρου, είμαι μητέρα τεσσάρων ανηλίκων τέκνων και κατάγομαι από το Πετρωτό. Τα τελευταία 3 χρόνια διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου και εργάζομαι στην Οιχαλία γενέτειρα της μητέρας μου όπου αποφασίσαμε να κατοικήσουμε μετά από 15 χρόνια διαμονής μας στη Λάρισα. Η απόφαση να κατοικήσουμε στην Οιχαλία και να αφήσουμε τη ζωή μας στη Λάρισα μεγάλη, αλλά η αγάπη για τα χωριά μας και το δήμο μας μεγαλύτερη. Αγαπάμε τον τόπο μας και το δείχνουμε έμπρακτα.

Γι' αυτό ζητάω την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές για να μπορέσουμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη πιο βιώσιμο για μας και τα παιδιά μας. Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: