Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Κωνσταντίνος Σφυρλίδας: Είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε στην πλάτη μας τις γενιές που έρχονται

Κωνσταντίνος Σφυρλίδας: Είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε στην πλάτη μας τις γενιές που έρχονται

από Oichalia News
Κωνσταντίνος Σφυρλίδας: Είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε στην πλάτη μας τις γενιές που έρχονται

Οι νέοι υποψήφιοι έχουν λόγο και όραμα για τον τόπο τους

Αυτές οι εκλογές είναι διαφορετικές και ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. Οι νέοι υποψήφιοι έχουν λόγο και όραμα για τον τόπο τους. Αυτό ώθησε και τον Κωνσταντίνο Σφυρλίδα να ασχοληθεί με τα κοινά και απ 'τη στιγμή που το έπραξε αναδείχθηκε ως μια αξιοσημείωτη φυσιογνωμία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Οι γονείς του Μηνάς και Ελένη τον μεγάλωσαν με αξίες, όπως η προσφορά στην Κοινότητα και η ανάγκη για συνεχή πρόοδο, επιπλέοντον έμαθαν να αναγνωρίζει την αξία της οικογένειας και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Είναι κτηνοτρόφος νέας γενιάς με πλούσια και μαχητική συμμετοχή στα δρώμενα του κλάδου, ο οποίος υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου.

Μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης είναι έτοιμος να επικεντρωθεί στη συνεργασία με τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής, με στόχο την υπεράσπιση των τοπικών συμφερόντων και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Με το στόχο αυτό καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια και μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στον όμορφο και ιστορικό τόπο της Φαρκαδόνας.

Οι νέοι σήμερα ανήκουν σε μια γενιά που έχει μπροστά της μεγάλα και σύγχρονα προβλήματα, πολύ διαφορετικά από αυτά που είχε να αντιμετωπίσει η προηγούμενη. Μια γενιά με τα δικά της βιώματα και τις δικές της ανάγκες που αναζητά τους δικούς της στόχους, τα δικά της οράματα.

Είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε στην πλάτη μας τις γενιές που έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και θα προχωρήσουμε ΜΑΖΙ για τη ανανέωση του τόπου.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: