Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Ο «Μαύρος» δεν είναι ένας τυχαίος τύπος

Ο «Μαύρος» δεν είναι ένας τυχαίος τύπος

από Oichalia News
Ο «Μαύρος» δεν είναι ένας τυχαίος τύπος

Είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα γεμάτη δυναμισμό και αξιοπρέπεια που κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Από την πρώτη στιγμή και για πολλά μερόνυχτα είναι ένας από τους στενούς ανθρώπους του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή που βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Έζησε και ζει από κοντά την πρωτόγνωρη σε μέγεθος καταστροφή που υπέστη ο δήμος  Φαρκαδόνας και το δράμα των ανθρώπων που είδαν τα νοικοκυριά τους, τις επιχειρήσεις τους και τους κόπους μιας ζωής να διαλύονται εν μια νυκτι  από την θεομηνία.


Στις δύσκολες αυτές συνθήκες βρέθηκε στο κέντρο αποφάσεων καταθέτοντας τις προτάσεις του πρωτίστως για την άμεση και ουσιαστική υποστήριξη των ανθρώπων  που είδαν το νερό να καλύπτει τα σπίτια τους, καταφέρνοντας από τα πρώτα δραματικά δευτερόλεπτα να κινητοποιήσει μαζικά τους Νεοχωρίτες να ανοίξουν κοινόχρηστους χώρους αλλά και  τα σπίτια τους να φιλοξενήσουν τους συνανθρώπους που είχανε την ανάγκη.

Ο Βασίλης Σακελλαρίου δεν είναι ένας τυχαίος τύπος. Είναι ένας άνθρωπος  γνήσιος , τολμηρός , ασυμβίβαστος και αξιοπρεπής.  Υπέρμαχος της τότε υποψηφιότητας του αείμνηστου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου για το κοινό καλό και το συμφέρον του Δήμου, υπέρμαχος και τώρα του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Σπύρου Αγναντή.

Ο "ΜΑΥΡΟΣ'' βλέπει μακριά και επιλέγει πάντα τον καλύτερο γιατί θέλει το καλύτερο.

Είναι κάτι που του αναγνωρίζεται και οι δημότες που ξέρουν να κρίνουν θα τον τιμήσουν γενναιόδωρα με την ψήφο τους… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: