Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Έλενα Στεργίου-Μπότη. Μία μαχητική γυναίκα που βρίσκεται δίπλα στο Σπύρο Αγναντή στηρίζοντας το όραμα του Γιάννη

Έλενα Στεργίου-Μπότη. Μία μαχητική γυναίκα που βρίσκεται δίπλα στο Σπύρο Αγναντή στηρίζοντας το όραμα του Γιάννη

από Oichalia News
Έλενα Στεργίου-Μπότη.  Μία μαχητική γυναίκα που βρίσκεται δίπλα στο Σπύρο Αγναντή στηρίζοντας το όραμα του Γιάννη

Πληγωμένη και αυτή όπως εκατοντάδες συμπολιτών της που είδαν σπίτια και περιουσίες να χάνονται απρόσμενα από την κακοκαιρία DANIEL, μένει πιστή στο όραμα του «ηγέτη» της που πλέον μεταφέρει στις πλάτες του, ένας ειλικρινής άνθρωπος… Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας

Η Έλενα Στεργίου-Μπότη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο ορισμός της μητέρας & συζύγου και της γυναίκας που μάχεται ενεργά για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας επί σειρά ετών.


Από νεαρά ηλικία που δρα αυτοδιοικητικά είναι ενεργή στο στίβο της πολιτικής του τόπου μας. Με ισχυρή φωνή και κρίση δεν διστάζει να έλθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση δίχως να υπολογίζει το προσωπικό κόστος.

Εκτιμώντας έναν άνθρωπο μεγάλου «βεληνεκούς» και  οραματιστή όπως ο μεγάλος Γιάννης Σακελλαρίου που άνοιξε την αγκαλιά του σε όλους τους ανθρώπους- πρεσβευτές όλων των αποχρώσεων με την ίδρυση μίας παράταξης με γνώμονα την αναπτυξιακή πορεία ώστε να βρεθεί ο δήμος Φαρκαδόνας εκεί που πραγματικά πρέπει να ανήκει, η Λένα ήταν από τους «θεμέλιους λίθους»  του συνδυασμού  που συνεχίζει παρά την γρήγορη φυγή του Γιάννη, να στηρίζει το όραμά του μέχρι και σήμερα.

Πληγωμένη και αυτή όπως εκατοντάδες συμπολιτών της που είδαν σπίτια και περιουσίες να χάνονται απρόσμενα από την κακοκαιρία DANIEL, μένει πιστή στο όραμα του «ηγέτη» της που πλέον μεταφέρει στις πλάτες του, ένας ειλικρινής άνθρωπος… Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας  ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ.

Η Έλενα Στεργίου από την Κρήνη,  σύζυγος του επιχειρηματία Θανάση Μπότη από την Φαρκαδόνα,  δηλώνει παρούσα παρά το βαρύ και καταστροφικό πλήγμα που δέχθηκε η οικογένειά της. Η ίδια βρήκε το σθένος και τη δύναμη και κατέρχεται ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Η Λένα έχει και γνώση και εμπειρία και φωνή. Βρίσκεται δίπλα στον δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή, και πρέπει να την στηρίξουμε !

Γιατί... αυτό θα επιθυμούσε!!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: