Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Η Οιχαλία θέλει τον "Γερμανό" της

Η Οιχαλία θέλει τον "Γερμανό" της

από Oichalia News
Η Οιχαλία θέλει τον "Γερμανό" της

Ο Θωμάς Χριστοδούλου επαναπατρίζεται, κατέρχεται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και διεκδικεί με αξιώσεις την Προεδρία στην Δ.Κ. Οιχαλίας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ του δημάρχου Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντή

Μεγάλη σε αριθμό και πρωτόγνωρη είναι η συμμετοχή νέων και φιλόδοξων ανθρώπων που ρίχνονται στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο δήμο Φαρκαδόνας.


Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία μοναδική στα χρονικά τόσο "πυκνή" κάθοδος νέων που παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις μέρα με τη μέρα, στέλνουν ξεκάθαρα ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση - ότι πλέον ήρθε η ώρα οι φρέσκες ιδέες με πυγμή και δυναμισμό, με σύμπνοια και με συνεργασία, έρχονται να βάλουν τις βάσεις για την ανοικοδόμηση των διαμερισμάτων του δήμου Φαρκαδόνας.

Μία τέτοια νέα προσωπικότητα ρίχνεται στην μάχη για την Προεδρία της Οιχαλίας,  έχοντας ως μοναδικό μέλημα τα βήματα σε Ευρωπαϊκά πρότυπα που πρέπει να κάνουν οι Τοπικές Κοινότητες του δήμου Φαρκαδόνας, πόσο μάλλον η Οιχαλία των μεταναστών.

Πρόκειται για τον 46χρονο Θωμά Χριστοδούλου που κατέρχεται στις επερχόμενες εκλογές υπό την σκέπη του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ και του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδονος κ. Σπυρίδων Αγναντη. 

Ο κ. Χριστοδούλου επαναπατρίζεται μετά από 25 χρόνια και έρχεται μόνιμα στην Οιχαλία να δώσει λύσεις σε προβλήματα αλλά και δράσεις Ευρωπαϊκές που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σε επίπεδο ακόμα και Περιφέρειας.

Ένας  άνθρωπος που θα μας απασχολήσει ευχάριστα προσεχώς και.... Αξίζει !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα