Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Βαγγέλης Κοσμάς: «τα θέλω και τα μπορώ συμπορεύονται»

Βαγγέλης Κοσμάς: «τα θέλω και τα μπορώ συμπορεύονται»

από Oichalia News
Βαγγέλης Κοσμάς: «τα θέλω και τα μπορώ συμπορεύονται»

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βαγγέλη Κοσμά για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες

Μετά από πολλά χρόνια στο επιχειρειν και με πολύτιμη προίκα την πείρα  που απέκτησα από τον θώκο της αντιδημαρχίας καθαριότητας, ανακοινώνω ότι κατέρχομαι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Σπύρου Αγναντή Νέα Πνοή.


Με τον τωρινό Δήμαρχο, Σπύρο Αγναντή, μας συνδέει αξιόλογη κοινή πορεία στα δημοτικά δρώμενα, καθώς δουλέψαμε σκληρά και με επιμονή για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου και γενικότερα την ποιότητα ζωής σε όλον τον Δήμο.

Στον συνδυασμό «Νέα Πνοή» επικρατεί η διαφάνεια και η εντιμότητα, οι ξεκάθαρες αρχές και η απουσία κομματικών φραγμών. Με γνώμονα τον διάλογο και την τεχνογνωσία, τη λογοδοσία και την πολύτιμη πείρα που απέκτησα, όντας ενεργός αντιδήμαρχος στον δύσβατο τομέα της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής, ζητώ να με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας, για να συνεχίσω πιο αποτελεσματικά και άμεσα το έργο μου και το όραμα του ανανεωμένου μας συνδυασμού.

Φίλες και φίλοι, η αγάπη για τον τόπο μου και η ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς άλλα πισωγυρίσματα και αχρείαστη αρχομανία με κάνουν να ζητώ να μου εκχωρήσετε το δικαίωμα να σας εκπροσωπήσω και πάλι.  Οπλισμένος με ήθος και αξίες που ποτέ δεν εκποίησα, σας τονίζω τον αγώνα και τη δέσμευση όλων των συνυποψηφίων του συνδυασμού μας και εμού προσωπικά για ένα σχέδιο ανάπτυξης και μια συγκεκριμένη πλατφόρμα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας  και μετά την επιτυχημένη πενταετία, τώρα πια με πείρα και γνώση θα οικοδομηθεί ένα βιώσιμο και πιο ευοίωνο μέλλον.

 Με φάρο τις αξίες αυτές ρίχνομαι κι εγώ στη μάχη.

 Να είστε σίγουροι ότι αν δεν πίστευα ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας μπορεί να προοδεύσει δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία.
Σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!
Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: