Αρχική Νέα Δημοτικές Εκλογές 2023 Μετά τον «Γερμανό» έκλεισε και τον «Αυστριακό»

Μετά τον «Γερμανό» έκλεισε και τον «Αυστριακό»

από Oichalia News
Μετά τον «Γερμανό» έκλεισε και τον «Αυστριακό»

Ο ομογενής επιχειρηματίας Σάκης Αγναντής (Βαρβαγγάς) κατέρχεται υποψήφιος στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» και στο πλευρό του δημάρχου Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντή

Αυτό που συμβαίνει στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» του δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου κ. Σπύρου Αγναντή… απλά δεν έχει προηγούμενο!


Όπως καταγράφει το OichaliaNEWS  τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει μία έντονη συστράτευση ανθρώπων κάθε ηλικιών από άκρη σε άκρη του δήμου Φαρκαδόνας, ακόμη και μελών της ομογένειας από την Β/Α Ευρώπη -  που επιθυμούν έντονα και για την επόμενη τετραετία να βρίσκονται στο πλευρό του κ. Αγναντή.

Οι ομογενείς, οι Οιχαλιείς και αρκετοί συνάνθρωποι των 18 χωριών του Δ. Φαρκαδόνας, οι περισσότροι δίχως κομματική ιδεολογία και ταυτότητα, πιστεύουν και εμπιστεύονται τον Σπύρο και είναι μαζί του. Γιατί γνωρίζουν… το ποιόν και «τι πάστα είναι»,  και το τι μπορεί να δώσει στο δήμο Φαρκαδόνας.

Μετά τον «Γερμανό» Θωμά Χριστοδούλου  που επαναπατρίσθηκε μετά από 25 χρόνια και έβαλε πλώρη με την «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»  για την προεδρία της Οιχαλίας, ένας ακόμη ομογενής ο «Αυστριακός» Αθανάσιοςς Αγναντής (Βαρβαγγάς) έρχεται μετά από 25 χρόνια από την Βιέννη της Αυστρίας στο μέρος του δημάρχου Φαρκαδόνας…  για να προσφέρει πολλά !

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με δυναμισμό και θάρρος,  που έλαβε εκπαίδευση και γνώση των ειδικών δυνάμεων του στρατού, πάντα σε ετοιμότητα και «standby» για οτιδήποτε συμβεί υπό όποιες συνθήκες.

Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου… δεν φοβάσαι τίποτα !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα